Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
A sumptuous collection of mouth-watering recipes, heart-warming anecdotes and vibrant photography that bring the warmth of Italy to your kitchen table...Lees meer
Marco serves up more than 100 delicious recipes - simple, fast and fun - and shows how to bring big flavours with the help of bottles, packets and jar...Lees meer
Long before Gordon Ramsay and Antony Bourdain, there was Marco Pierre White: the first and the greatest enfant terrible of the cookery world. His book...Lees meer
A 25th anniversary edition of the collection of classic recipes from the 'enfant terrible' of the UK restaurant scene, featuring striking photographs ...Lees meer
The long-awaited autobiography of the archetypal kitchen bad boy - Marco Pierre White When Marco Pierre White's mother died when he was just six years...Lees meer
Wild Food from Land and Sea contains over eighty main recipes, plus sauces, vegetables and garnishes, many of which can be made in advance. There are ...Lees meer
An exhilarating memoir from the original "bad boy" of cooking and a thrilling look behind the doors of a 3-star kitchen. Without question, the origina...Lees meer
Containing over 100 recipes, for everything from scrambled eggs to creme brulee, this cookbook by Marco Pierre White includes detailed instructions fo...Lees meer