Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Beaucoup de bridgeurs se contentent d'apprendre leurs enchères, mais dès que l'on sort un tant soit peu des enchères routinières, aussi bien en enchèr...Lees meer
Le livre est constitué de sept chapitres : compter les points du mort, pair-impair, jeu en second, jeu en troisième, stratégie à Sans-Atout, tactique ...Lees meer
Fédération française de Bridge Les cahiers de l'université du Bridge Après avoir créé avec le succès qu'on connaît les manuels d'initiation Le Bridge ...Lees meer
En complément du Memento des enchères à la française, plusieurs centaines de problèmes instructifs permettent au lecteur de se tester et de se perfect...Lees meer
Plutôt que d'aborder les différents compartiments du système d'enchères, le lecteur se voit invité à découvrir les lois et les principes qui le régiss...Lees meer
Bridgeur de haute compétition (première série nationale), Marc Kerlero est professeur agréé par la F.F.B., journaliste et rédacteur en chef de la nouv...Lees meer
Beaucoup de bridgeurs se contentent d'apprendre leurs enchères mais, dès que l'on sort un tant soit peu des enchères routinières, aussi bien en enchèr...Lees meer