Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Marc Declercq schrijft lifestyle- en culinaire reportages, restaurant- en wijnbesprekingen, recepten voor diverse Belgische en Nederlandse magazines en kranten en is tevens auteur van verschillende gastronomieboeken.
160 recettes pour cuisiner poissons, crustacés et mollusque du nord de l'Europe. Les auteurs, critique culinaire et grand chef, détaillent les spécifi...Lees meer
De grootste chefs van België in de gastronomieklepper van het jaar In De chefs van België maakt u kennis met de meest invloedrijke Belgische chefs van...Lees meer
Barbecueën met Pascale, Felix, Wim en Peppe Of je nu een absolute beginner bent of de beste grillmeester van de hele buurt, in dit boek vind je alles ...Lees meer
De grootste chefs van België in de gastronomieklepper van het jaar In De chefs van België maakt u kennis met de meest invloedrijke Belgische chefs van...Lees meer