Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Voor elk seizoen en voor elke gelegenheid is er wel een wijn te vinden. Rood, wit of rosé - aan keuze geen gebrek. Maar wat zijn nu de echte 365 klass...Lees meer
Kip is wereldwijd een van de populairste ingrediënten in de keuken: je vindt het in alle culturen, het is enorm veelzijdig en toch betaalbaar. Luc Hoo...Lees meer
Een uitgelezen selectie van honderd drankgelegenheden in Vlaanderen, met de focus op de 'must drink'. De geheimtips van wijnimporteur en foodie Luc Ho...Lees meer
Voor wie Parijs écht culinair wil ontdekken Na België, Nederland, New York, Amsterdam en Londen neemt superfoodie Luc Hoornaert je mee op culinaire on...Lees meer
Kip was eerst, dus daarom nu Ei. Universeel en veelzijdig, lekker en voedzaam: eieren zijn onmisbaar in heel wat uiteenlopende bereidingen en je vindt...Lees meer
De geheime tips van de restaurantfluisteraar Luc Hoornaert - een foodie pur sang en ook professioneel bezig met topproducten - fluistert de culinaire ...Lees meer
Restaurant guides exist in different shapes and sizes, but this is the first guide that focuses on the "must eat" of a restaurant. Where do you go whe...Lees meer
Voor elk seizoen en voor elke gelegenheid is er wel een wijn te vinden. Rood, wit of rosé - aan keuze geen gebrek. Maar wat zijn nu de echte 365 klass...Lees meer