Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Lotje Deelman is een foodie die van alle markten thuis is. Ze maakt kookboeken, bedenkt culinaire concepten voor tijdschriften en televisie en maakt over de hele wereld reis- en eetverhalen. Voor haar vader Betto, een ietwat stoffige professor die nog nooit een pan had aangeraakt maar dol is op lekker eten, schreef ze dit kookboek. Met heldere instructies, zonder flauwekul en met uitsluitend gerechten van verbluffende eenvoud en groot culinair raffinement. Haar vader kan inmiddels koken als de beste, maar aan andere kookboeken waagt hij zich niet. Er is voor hem maar één kookbijbel, en dat is dit boek.