Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The new, updated edition of Leda Meredith's first book, a classic local food memoir, is here--with original recipes and color photographs. Leda descri...Lees meer
Delicious wild edible plants and mushrooms are abundant throughout North America, not only in the wilderness but in urban areas, too. Learn how to ide...Lees meer
Pickling is more than a form of food preservation. It is also a way of turning mild-flavored vegetables and fruits into crunchy, tangy side dishes and...Lees meer
These days, nearly everyone wants to eat green and local, but tight schedules and even tighter budgets can make it seem like an unattainable goal. The...Lees meer
The ultimate forager's guide to working with any wild plant in the field, kitchen, or pantry--featuring plant profiles, harvesting and preservation ti...Lees meer
This "invaluable" guide book offers a veritable feast for foragers, with tools for safely identifying an abundance of delicious wild plants (Hank Shaw...Lees meer
How many ways can you preserve a strawberry? You can freeze it, dry it, pickle it, or can it. Milk gets cultured, or fermented, and is preserved as ch...Lees meer