Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In the temperamental foodie world we live in, few things can withstand the trends like the martini! According to the spirited author of Make Mine a Ma...Lees meer
Aperitivo presenta la historia que hay detrás de las bebidas y los snacks que conforman el preludio detoda buena comida. Kay Plunkett-Hogge nos invita...Lees meer
'A culinary love letter to Thailand'― London Evening Standard ‘Baan’ means the hearth, the home, the community, the place where you come from and this...Lees meer
Let's be honest: who doesn't want to be a little bit Italian? To glide through Rome on a Vespa like Marcello Mastroianni, wearing an impeccable suit? ...Lees meer
Illustrations by Denise Dorrance Good manners aren't about cutlery, codes or cleverness - they're about kindness. Writers Kay Plunkett-Hogge and Debor...Lees meer
With a dry martini in hand, Kay Plunkett-Hogge looks back at the happy accidents, regrettable errors and unexpected opportunities that led to a career...Lees meer
Good manners are simply codified kindness, and being in possession of them enhances the quality of your everyday life and that of the people around yo...Lees meer
' Martini is made with gin. A Vodka Martini is made with vodka. Apple Martinis are an abomination. That is all.' - Kay Plunkett-Hogge From just a few ...Lees meer
'Baan' means the hearth, the home, the community, the place where you come from and this new book by Kay Plunkett-Hogge emulates just that feeling fro...Lees meer
Let's be honest: who doesn't want to be a little bit Italian? To glide through Rome on a Vespa like Marcello Mastroianni, wearing an impeccable suit? ...Lees meer
'Kay can cook - but she can shake a damn fine cocktail too.' - Heston Blumenthal Kay Plunkett-Hogge demonstrates that entertaining need not be stressf...Lees meer
The new LEON cookbook Big Flavours is out in Spring 2025. *** 'The only challenger to Jamie Oliver's world domination in the healthy fast-food stakes ...Lees meer
These fuss-free food and drink recipes are suitable for relaxed entertaining, featuring picks from Plunkett-Hogge's previous work (including the award...Lees meer
Meet the chilli. It's a fiery little fruit. From humble origins in a tucked-away corner of Latin America, it has found its way into the food of more t...Lees meer