Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Manger des testicules d'agneau grillés, de la cervelle de veau en beignets ou une soupe d'ortie à l'andouille croustillante, ça ne vous est jamais ven...Lees meer
A l'occasion de l'élection présidentielle de 2007 deux journalistes ont répertorié dans la presse les promesses et déclarations de Nicolas Sarkozy dep...Lees meer
Le chef du restaurant étoilé La Chassagnette, en Camargue, nous présente ses créations, ses influences, ses recettes et sa vision de la gastronomie. F...Lees meer
A l'occasion de l'élection présidentielle de 2007 deux journalistes ont répertorié dans la presse les promesses et déclarations de Nicolas Sarkozy dep...Lees meer
Le chef du restaurant étoilé La Chassagnette, en Camargue, nous présente ses créations, ses influences, ses recettes et sa vision de la gastronomie. F...Lees meer
La chaux, le plâtre, la terre, le bois, la laine, le chanvre... Autant de matériaux naturels respectueux de l'environnement qui retrouvent aujourd'hui...Lees meer
La chaux est l'un des plus anciens et des plus beaux matériaux de construction utilisé par l'homme. Délaissée au profit du ciment au début du XX e siè...Lees meer
Encore un livre militant ? Encore un livre anti-Sarko ? Non, ce petit livre est le fruit d'une réflexion de deux citoyens trentenaires, qui depuis qu'...Lees meer
1973 - 2023 Après un demi-siècle en cuisine, Pierre Gagnaire se met à nu dans ce livre généreux, à la fois biographie, recueil de souvenirs et rétrosp...Lees meer