Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
First published in 1961, this book is a statement, not of culinary intent, but of aspiration, a commitment to a certain sort of good life, a certain s...Lees meer
In this indispensable volume of kitchen wisdom, Julia Child gives home cooks the answers to their most pressing cooking questions--with essential info...Lees meer
Julia Child lernte die französische Küche in Paris kennen, wo sie sich in den 1950er an der renommierten «Ecole du Cordon Bleu» ausbilden liess. Zusam...Lees meer
Julia Child lernte die französische Küche kennen, als sie mit ihrem Mann, dem Diplomaten Paul Child, in den 1950er Jahren in Frankreich lebte. Zurück ...Lees meer
Two legendary cooks invite us into their kitchen and show us the basics of good home cooking. Julia Child and Jacques Pépin are synonymous with good f...Lees meer
Helps cooks master the full repertoire of classic French dishes. This title includes recipes that range across soups from the garden and bisques from ...Lees meer
A guide to French cooking with over 1000 authentic and delicious recipes for various key French dishes from Boeuf Bourguignon to the perfect croissant...Lees meer
La continuación del clásico que revolucionó la pedagogía culinaria. Dominar cualquier arte requiere siempre un proceso, esto explica la necesidad de p...Lees meer
Julia Child revolucionó la forma de cocinar en los hogares de todo el mundo. Tras estudiar en la reputada academia Le Cordon Bleu de París, abrió su p...Lees meer
NATIONAL BESTSELLER - Julia's story of her transformative years in France in her own words is "captivating ... her marvelously distinctive voice is pr...Lees meer
NEW YORK TIMES BESTSELLER - The definitive cookbook on French cuisine for American readers: "What a cookbook should be: packed with sumptuous recipes,...Lees meer
NEW YORK TIMES BESTSELLER - The definitive cookbook on French cuisine for American readers: "What a cookbook should be: packed with sumptuous recipes,...Lees meer
De kunst van het koken is het meesterwerk van Julia Child over de klassieke Franse keuken. In geen ander kookboek wordt de receptuur zo duidelijk besc...Lees meer
€ 44,99
Levering 2 à 3 werkdagen
Afhalen in de winkel na 1 u.
A guide to French cooking, with over 1,000 clear, authentic and delicious recipes for everything from Boeuf Bourguignon to the perfect omelette.Lees meer
A beautiful new edition of the beloved cookbook capturing the spirit of Julia Child's debut TV show, which made her a star and is now featured as the ...Lees meer
A delightful collection of interviews with the beloved Julia Child--"The French Chef," author, and television personality who revolutionized home cook...Lees meer
The beloved sequel to the bestselling classic, Mastering the Art of French Cooking, Volume II presents more fantastic step-by-step French recipes for ...Lees meer
The beloved sequel to the bestselling classic, Mastering the Art of French Cooking, Volume II presents more fantastic step-by-step French recipes for ...Lees meer
Soups from the garden, bisques from the sea, famous fish stews from Provence and Normandy, the real French crunchy bread, meats, vegetables and desser...Lees meer
Baking with Julia Nothing promises pleasure more readily than the words "freshly baked." And nothing says magnum opus as definitively as Baking with J...Lees meer
Perfect for home cooks, Julia fans, and anyone who simply loves to eat and drink--a delightful collection of the beloved chef and bestselling author's...Lees meer
The beloved icon and author of best-selling classic Mastering the Art of French Cooking presents an array of delectable French recipes that first made...Lees meer