Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Manuel à destination des professionnels et des cuisiniers en formation proposant des recettes détaillées de desserts. Chaque étape de réalisation est ...Lees meer
Manuel à destination des professionnels et des cuisiniers en formation proposant des recettes de pains, de snacking et de viennoiseries. Les technique...Lees meer
La bible du pâtissier professionnel Avec plus de 270 recettes, Le savoir-faire de la Pâtisserie Française couvre l'ensemble des catégories de produits...Lees meer
Quarante recettes de desserts printaniers à base de fraises, intégrant des conseils pour réussir les classiques de la pâtisserie française : entremets...Lees meer