Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Chef Brett Baldwin desperately needs some time off - time to get back to simply cooking at his restaurant Mesquite in the artsy Far West Texas town of...Lees meer
From one Golden Age of Texas highways to another, wrapped around an extended wartime period building the atomic bomb in the secret city of Oak Ridge,...Lees meer
In these lively, often humorous pages, DeMers recounts how this "shy" writer became the radio host of a high-energy, irreverent, no-pinkie-raised food...Lees meer
Cook delicious, authentic Jamaican food with this easy-to-follow Jamaican cookbook. Jamaica is the mountainous Caribbean island famed for its coffee a...Lees meer
This comprehensive Cajun and Creole cookbook presents over seventy recipes from all the top New Orleans restaurants. From Brennan's and Emeril to Comm...Lees meer
Against the hard, cruel realities of the West Texas borderland, John Demers gives us a new hero: a lean, smart, tough-minded Big Bend river guide name...Lees meer
Brett Baldwin is a Texas chef who keeps his life, his emotions, and especially his restaurant, Mesquite, under careful control. But when Meridyth Morg...Lees meer
Part food writing, part restaurant guide, and part cookbook, this lavishly illustrated volume celebrates thirteen of the Lone Star state's most renown...Lees meer