Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The creative flavor geniuses at Salt & Straw, the wildly successful small-batch ice cream brand, bring you the absolute best versions of classic Ameri...Lees meer
MUNCHIES brings the hugely popular show Chef’s Night Out (on VICE Media’s food website, MUNCHIES) to the page with snapshots of food culture in cities...Lees meer
Amazing, authentic Mexican cooking for the home kitchen Mexican cuisine is an American favorite from coast to coast, but many people are too intimidat...Lees meer
Winner James Beard Book Award General category 2022 One of Esquire's Most Anticipated Cookbooks 2021 The beloved Top Chef star revolutionizes healthy ...Lees meer
Discover the flavors of Mexican street food in your own kitchen Americans are having a love affair with the taco. What began as affection for the fast...Lees meer
Finalist for the 2018 James Beard Foundation Book Awards for "Restaurant and Professional" category The debut cookbook from one of the country's most ...Lees meer
From iconic dishes like phat thai and phat si ew to lesser-known (at least Stateside) treasures like kuaytiaw reua (boat noodles), noodles represent m...Lees meer
From the author of The Mission Chinese Food Cookbook , a fresh take on vegan cooking that emphasizes freewheeling exploration and big flavor As cofoun...Lees meer
Using a simple five-minute base recipe, you can make the "brilliant" (Andrew Zimmern), "astonishingly good" (Ruth Reichl) flavors of the innovative "i...Lees meer
From the chef, restaurant owner, and author of the critically lauded A Girl and Her Pig comes a beautiful, full-color cookbook that offers tantalizing...Lees meer
A cookbook featuring 50 recipes for Thai drinking food--an entire subset of Thai cooking that is largely unknown in the United States yet boasts some ...Lees meer
A guide to bold, authentic Thai cooking from Andy Ricker, the chef and owner of the wildly popular and widely lauded Pok Pok restaurants. After decade...Lees meer