Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
From Pacific salmon and Dungeness crab to wild mushrooms, cherries, apples, saffron, and much more, the Evergreen State's diverse food traditions shin...Lees meer
From the founders of the Cook's Atelier, a cooking school in Burgundy, France, comes a cookbook about living well the French way.When mother and daugh...Lees meer
80 wonderful recipes and gorgeous photography that express the flavors and atmosphere of the world-renowned Pike Place Market--for local and visiting ...Lees meer
This power-foods healthy-living guidebook will inspire readers to eat well, lose weight, and embrace food as medicine. "Food as medicine" is a powerfu...Lees meer
Following up on her popular cookbook, Five Marys Ranch Raised , Mary Heffernan reveals family life on the ranch through the traditions, crafts, and me...Lees meer
A four-time James Beard 'Best Chef' nominee presents 75 recipes for her signature Korean fusion cuisine, inspired by cultures from around the world As...Lees meer
Armed with "The Here List" and a Type-A personality, Seattle-based writer and cookbook author Jess Thomson sets out to spend a year exploring the food...Lees meer
Renee Erickson, chef and owner of several of Seattle's most popular and acclaimed restaurants, including The Walrus and the Carpenter, The Whale Wins,...Lees meer