Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Midden in de bossen van de Veluwe, in de buurt van Vierhouten, overleefde een honderdtal joden de Tweede Wereldoorlog in barakken en hutten - met hulp...Lees meer
De langverwachte biografie van de maker van Kraut en Styx 'Hij was echt een bezielde kunstenaar.' Robert Crumb Peter Pontiac is een van de meest bewon...Lees meer
Wanneer Simon naar Nederland komt om afscheid te nemen van zijn stervende moeder, ziet hij voor het eerst sinds vijfentwintig jaar zijn broer en zus t...Lees meer
Een Indische familiegeschiedenis Wanneer Frank en Robert het huis van hun opa leeghalen, ontdekken ze hun duistere familiegeschiedenis. Hun voorvadere...Lees meer
De Ronde van Gallië Jeroen Thijssen Samenvatting In de jaren vijftig voor Christus reizen een Gallische krijger en zijn vriend, een menhirhouwer, Gall...Lees meer
Haarlem, 1979. Wanneer de ouders van de 18-jarige Rogi naar Ierland vertrekken, staat hij er alleen voor. Hij kan nergens een kamer vinden en besluit ...Lees meer
Johannes van Dam was naast bekend culinair journalist een bijzonder mens. Hij had dan ook bepaald een roerige achtergrond: zijn joodse ouders overleef...Lees meer
Wanneer Simon naar Nederland komt om afscheid te nemen van zijn stervende moeder, ziet hij voor het eerst sinds vijfentwintig jaar zijn broer en zus t...Lees meer
Midden in de bossen van de Veluwe, in de buurt van Vierhouten, overleefde een honderdtal joden de Tweede Wereldoorlog in barakken en hutten - met hulp...Lees meer
In de afgelopen dertig jaar is er meer bekend geworden over smaak dan in alle veertig eeuwen daarvoor. Culinair journalist en auteur Jeroen Thijssen d...Lees meer