Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The second edition of this concise survey offers a comparative and comprehensive study of culinary cultures and food politics throughout the world, fr...Lees meer
Providing a comparative and comprehensive study of culinary cultures and consumption throughout the world from ancient times to present day, this book...Lees meer
Now in its third edition, Food in World History explores culinary cultures and food politics throughout the world, from ancient times to the present d...Lees meer
One of the great food fads of the 1980s, fajitas, brought widespread acclaim to Tex-Mex restaurants, but this novelty was simply the traditional Mexic...Lees meer
Cantinflas and the Chaos of Mexican Modernity is a revealing probe into the life and times of Mario Moreno, Latin America's most famous film star from...Lees meer
Providing a comparative and comprehensive study of culinary cultures and consumption throughout the world from ancient times to present day, this book...Lees meer
Now in its third edition, Food in World History explores culinary cultures and food politics throughout the world, from ancient times to the present d...Lees meer
Cantinflas and the Chaos of Mexican Modernity is a revealing probe into the life and times of Mario Moreno, Latin America's most famous film star from...Lees meer
Food matters, not only as a subject of study in its own right, but also as a medium for conveying critical messages about capitalism, the environment,...Lees meer
Connections between what people eat and who they are--between cuisine and identity--reach deep into Mexican history, beginning with pre-Columbian inha...Lees meer
The second edition of this concise survey offers a comparative and comprehensive study of culinary cultures and food politics throughout the world, fr...Lees meer
A lively history of beer and brewing traditions as globally connected commodities created through borrowing and exchange from precapitalist times to t...Lees meer
As late as the 1960s, tacos were virtually unknown outside Mexico and the American Southwest. Within fifty years the United States had shipped taco sh...Lees meer