Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Que seraient les cuisines du monde sans l'ail et l'oignon, ces bulbes presque, légendaires, tous deux originaires d'Asie, dont l'usage et la culture s...Lees meer
Cousin de la tomate et seule grande épice que nous ait donnée le Nouveau Monde, le piment est cultivé au Mexique depuis près de neuf mille ans.Lees meer
Lorsque la tomate débarque en Europe au XVI e siècle, avec d'autres plantes américaines jusqu'alors inconnues comme le maïs ou la pomme de terre, elle...Lees meer
Les potagers connaissent aujourd'hui une vraie renaissance. Cependant, parce que ces jardins ont été un peu délaissés au cours du XX e siècle, le jard...Lees meer