Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Jan Beurghs is van oorsprong natuurkundige en studeerde informatica aan de Vrije Universiteit Brussel; hij was daar een tijd lang programmeur van UNIX-systeemsoftware. Zijn liefde gaat echter uit naar het onderwijs, waar hij in Antwerpen onder andere jarenlang bijscholingen informatica verzorgde voor docenten en waar hij in het Stedelijk Centrum voor Volwassenenonderwijs BIRM al meer dan twintig jaar deeltijdlesgever is en programmeurs opleidt. Werken in deeltijd geeft hem de tijd en de vrijheid naar hartelust te studeren, dit boek te schrijven en zich op een heel bescheiden niveau met jongleren bezig te houden. In 1996 behaalde hij een licentie Wijsbegeerte, eveneens aan de VUB, en op dit ogenblik woont en werkt hij samen met zijn vrouw in het Zuiden van Frankrijk.
Door een brand verliest chef-kok Carlo zijn restaurant ‘De Epicurus’. Deze financiële ramp tracht hij te overleven via de presentatie van een kookprog...Lees meer