Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Published more than forty years ago, The Desert Smells Like Rai n remains a classic work about nature, how to respect it, and what transplants can lea...Lees meer
Gary Paul Nabhan takes the reader on a vivid and far-ranging journey across time and space in this fascinating look at the relationship between the sp...Lees meer
Sibérie, hiver 1943. Le grand botaniste russe Nikolaï Vavilov meurt de faim au goulag, victime des purges de Staline. Tragique destin pour un homme ad...Lees meer
How to harvest water and nutrients, select drought-tolerant plants, and create natural diversity Because climatic uncertainty has now become "the new ...Lees meer
Winner of the John Burroughs Association's John Burroughs Medal for natural history writing and a Southwest Book Award from the Border Regional Librar...Lees meer
Aux sources de notre nourriture Les fabuleux voyages de Nikolaï Vavilov en quête des origines de notre biodiversité alimentaire. Sibérie, hiver 1943. ...Lees meer
Chasing Chiles looks at both the future of place-based foods and the effects of climate change on agriculture through the lens of the chile pepper-fro...Lees meer
By the winner of the John Burroughs Medal for nature writing "Gary Nabhan went to walk in old Italy like a pilgrim. . . . This is a story about moving...Lees meer
Winner of a 2019 Southwest Book Award (BRLA) An homage to the useful and idiosyncratic mesquite tree In his latest book, Mesquite , Gary Paul Nabhan e...Lees meer
Conservation of plant resources is often focused on seed banks and botanical gardens. However, the two authors of this volume present a comprehensive ...Lees meer
In recent years, the West has suffered from unprecedented stand-replacing wildfires, and the government has invested more money in preventative forest...Lees meer
The future of our food depends on tiny seeds in orchards and fields the world over. In 1943, one of the first to recognize this fact, the great botani...Lees meer
A collection of essays explores the impact of indigenous cultures with stable communities on the conservation of biological diversity in natural habit...Lees meer
Winner of a 2019 Southwest Book Award (BRLA) An homage to the useful and idiosyncratic mesquite tree In his latest book, Mesquite , Gary Paul Nabhan e...Lees meer
Since Coming Home to Eat was first published in 2001, the local food movement has exploded, and more people than ever are "going green" in an effort t...Lees meer
Conservation of plant resources is often focused on seed banks and botanical gardens. However, the two authors of this volume present a comprehensive ...Lees meer
All tequilas are mezcals; all mezcals are made from agaves; and every bottle of mezcal is the remarkable result of collaborations among agave entrepre...Lees meer
Vegan, low fat, low carb, slow carb: Every diet seems to promise a one-size-fits-all solution to health. But they ignore the diversity of human genes ...Lees meer
A pioneering ethnobotanist, Gary Paul Nabhan credits the arts with sparking unlikely scientific breakthroughs and believes that such "cross-pollinatio...Lees meer
The landscapes, cultures, and cuisines of deserts in the Middle East and North America have commonalities that have seldom been explored by scientists...Lees meer
Shows how climate change, free trade policies, genetic engineering, and loss of traditional knowledge are threatening our food supply. This book revea...Lees meer
Climate disasters, tariff wars, extractive technologies, and deepening debts are plummeting American food producers into what is quickly becoming the ...Lees meer
The Devil's Highway--El Camino del Diablo--crosses hundreds of miles and thousands of years of Arizona and Southwest history. This heritage trail foll...Lees meer