Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
At Michy's, acclaimed as Miami's best restaurant, Michelle Bernstein is building a national following for her fresh new take on Latin cuisine. Born an...Lees meer
From the chef-owner of New York City's popular restaurants Perilla, Kin Shop, and The Marrow, and Season 1 champion of the hit TV show Top Chef, a bea...Lees meer
Foreword: Introduction to the final challenge; E. Bourke. 1. Lessons from mortality risks and rates; G.E. Schreiner. 2. Death on hemodialysis: prevent...Lees meer
An exciting crossover between the Starfleet's finest crew and Earth's greatest mutant heroes who must team together to stop a deadly threat to the Fed...Lees meer
"A thorough, lively work of on-the-ground reportage. ... Friedman shares a remarkable story." -- Wall Street Journal Acclaimed "chef writer" Andrew Fr...Lees meer
This book provides an introduction to the American legal system for a broad readership. Its focus is on law in practice, on the role of the law in Ame...Lees meer
An all-access history of the evolution of the American restaurant chef Chefs, Drugs and Rock & Roll transports readers back in time to witness the rem...Lees meer
This book provides in-depth investigation into the secret of Theodor Herzl's success in changing the fate of the Jewish People. More than a biography,...Lees meer
There is extensive discussion of the concept of "the stakeholder" in fields such as Management, Corporate Governance, Accounting and Finance, Strategy...Lees meer
The capital of the U.S. Empire after World War II was not a city. It was an American suburb. In this innovative and timely history, Andrew Friedman ch...Lees meer
In The Massachusetts State Constitution , Lawrence Friedman and Lynnea Thody present a comprehensive and accessible survey of Massachusetts constituti...Lees meer
This book provides in-depth investigation into the secret of Theodor Herzl's success in changing the fate of the Jewish People. More than a biography,...Lees meer
The flaws in today's healthcare systems and practices are well-documented: millions remain far from optimal health due to a variety of psychological a...Lees meer
NAMED ONE OF THE BEST BOOKS OF THE YEAR BY PUBLISHERS WEEKLY Having won or been nominated for just about every known prestigious culinary award, Micha...Lees meer
Sizzling sauté pans. Screaming spectators. Television cameras. A ticking clock. Fasten your seatbelt for the Bocuse d'Or, the world's most challenging...Lees meer
The capital of the U.S. Empire after World War II was not a city. It was an American suburb. In this innovative and timely history, Andrew Friedman ch...Lees meer