Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
50 recettes de verrines salées (îles flottantes à la courgette et au parmesan, mousse à l'olive et au magret fumé, crumbles d'aubergines au chèvre, et...Lees meer
150 recettes gourmandes du champion de France du dessert 2010 : moelleux pommes caramélisées et cannelle, fondant à la pistache et à la framboise, mi-...Lees meer
Des techniques de base aux subtilités des recettes les plus abouties, cet ouvrage pédagogique explique comment réaliser les desserts les plus variés :...Lees meer
So gelingen Ihre Verrines Der Trend für Feste & Partys Tolle Rezepte zum Koch- und Garniertrend Schaum und Glas Exklusive Mousse- und Espuma-Rezepte e...Lees meer
Tartes et crumbles, gâteaux, mousses, boissons, verrines, desserts glacés, crèmes brûlées, beignets, éclairs, plus de 130 recettes à base de chocolat....Lees meer
150 recettes gourmandes du champion de France du dessert 2010 : moelleux pommes caramélisées et cannelle, fondant à la pistache et à la framboise, mi-...Lees meer
Plus de 150 recettes pour recevoir comme un chef, de l'apéritif jusqu'aux douceurs sucrées, en passant par les entrées chaudes et froides et les plats...Lees meer