Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Les légumes d'automne et d'hiver « L'automne et l'hiver ne sont pas des saisons inactives au potager ! Mais pour qui veut récolter des légumes à cette...Lees meer
Un sol vivant « Pratiquant l'agriculture bio-intensive, j'ai appris à connaître le sol. Il est vivant et peut devenir un allié pour produire mieux et ...Lees meer
Les légumes fruits « Tomates, aubergines, poivrons, courges et melons, avec ces légumes fruits au potager, c'est l'abondance assurée ! » Jean-Martin F...Lees meer
Le guide de poche idéal pour votre jardin ! Techniques, saisons, choix des branches, intérêt... Grâce à ce petit guide pratique, vous saurez tout sur ...Lees meer
La grande migration des plantes et des humains Dès leur apparition sur Terre, les humains ont fait voyager les plantes. Auparavant, celles-ci avaient ...Lees meer
Les tomates « La tomate est, sans l'ombre d'un doute, l'une des cultures qui font la signature d'un bon jardinier-maraîcher. » Jean-Martin Fortier liv...Lees meer
Des conseils pour tailler et élaguer en fonction des espèces : pommier, rosier, framboisier, entre autres. Pour chacune, une description, les endroits...Lees meer
Produire ses plants « Depuis mon plus jeune âge, je suis émerveillé par la magie de la germination des graines, car chacune porte en elle la vie et, p...Lees meer
Les outils du potager « Choisir et utiliser les bons outils peut faire une énorme différence dans le succès d'un potager ou d'une microferme maraîchèr...Lees meer
Une année de légumes « Ma méthode de planification des cultures et de production de légumes destinée aux maraîchers est désormais accessible à tous le...Lees meer
Les légumes racines « Les légumes racines sont les trésors de la terre qui déclinent des textures et des saveurs subtiles. Ce sont mes préférés ! » Je...Lees meer
Mia habite dans une ferme entourée de chèvres, de poules et de lapins. Un jour, elle se prend de passion pour un petit animal sauvage, une renarde. Av...Lees meer