Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Éric Boschman behaalde het diploma van de hotelschool in Namen en startte zijn carrière in de Barbizon, daarna bij Romeyer, Bruneau en Oasis. In 1992 opende hij restaurant 'Le pain et le vin' waar hij in 2000 weer vertrok om de Food & Wine Acad emy (FAWA) op te richten. Éric Boschman verzamelt medailles: beste maître d'hôtel van België, beste sommelier van België, meester-kaasmaker en mee ster-sommelier bij Sopexa. Hij is bovendien auteur van vele bijdragen over gastronomie in diverse media.
Cuisine zéro déchet Un pesto de fanes de radis à la ricotta, des pickles avec les tiges du fenouil, des légumes cuits dans le marc de café... Et si no...Lees meer
80 recettes pour préparer les grands classiques du patrimoine gustatif belge : croquettes aux crevettes, gozettes aux pommes, oiseaux sans tête, pêche...Lees meer
€ 27,50
Levering 1 à 2 werkdagen
Afhalen in de winkel na 1 u.
De la terre à l'assiette 50 éleveurs - 50 recettes Éric Boschman, Sandrine Dans, Julien Lapraille et Gerald Watelet, dignes ambassadeurs des produits ...Lees meer
Eine kulinarische Entdeckungsreise durch Belgien - beschrieben mit Talent und viel Humor - von Eric Boschman: 150 Erzeugnisse, die zum kollektiven Unt...Lees meer