Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Nikolai Zabolotsky (1903-1958) was one of the great poets of twentieth-century Russia. As the last link in the Russian Futurist tradition and the firs...Lees meer
Preserved: Condiments showcases 25 recipes for some of the world’s most delicious sauces, spreads, relishes, and chutneys. It is the first in a series...Lees meer
Nikolai Zabolotsky (1903-1958) was one of the great poets of twentieth-century Russia. As the last link in the Russian Futurist tradition and the firs...Lees meer
With a true love for winter's culinary delights, Darra Goldstein's The Winter Vegetarian will make you long for the winter months year-round. Containi...Lees meer
100 traditional yet surprisingly modern recipes from the far northern corners of Russia, featuring ingredients and dishes that young Russians are redi...Lees meer
Preserved: Fruit brings together 25 recipes for jams, syrups, shrubs, and pickles from all over the world. This is the second of six short books devot...Lees meer
A beautifully curated and approachable collection of over 100 recipes from Scandinavia, from the founding editor of Gastronomica and the West’s leadin...Lees meer
"Every Georgian dish is a poem."--Alexander Pushkin According to Georgian legend, God took a supper break while creating the world. He became so invol...Lees meer
Celebrated food scholar Darra Goldstein takes readers on a vivid tour of history and culture through Russian cuisine. The Kingdom of Rye unearths the ...Lees meer
"Every Georgian dish is a poem."--Alexander Pushkin According to Georgian legend, God took a supper break while creating the world. He became so invol...Lees meer
Celebrated food scholar Darra Goldstein takes readers on a vivid tour of history and culture through Russian cuisine. The Kingdom of Rye unearths the ...Lees meer
Expert advice on bringing the magic of pickles, ferments , and chutneys from all around the world to your home larder.Following Condiments, Fruit and ...Lees meer
Recipes for sodas, wines, beers, liqueurs, and everything in between inspired by flavours and techniques from around the world.Following Condiments an...Lees meer