Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Best-selling authors and acclaimed fermentation teachers Christopher Shockey and Kirsten K. Shockey turn their expertise to the world of fermented bev...Lees meer
2020 IACP Cookbook Award Finalist 2019 Foreword INDIES Winner Best-selling fermentation authors Kirsten and Christopher Shockey explore a whole new re...Lees meer
The authors of the best-selling Fermented Vegetables are back, and this time they've brought the heat with them. Whet your appetite with more than 60 ...Lees meer
Master the techniques for making sauerkraut, kimchi, pickles, and other savory, probiotic-rich foods in your own kitchen.This easy-to-follow, comprehe...Lees meer
íCome alimentos vivos! Incorpora la lactofermentación a tu cocina y convierte este método tradicional de conservación en una fuente de alimentos vivos...Lees meer
Fermentieren ist eine der ältesten und einfachsten Methoden, um auf ganz natürliche Weise frisches Gemüse zu konservieren. Wertvolle Vitamine, Mineral...Lees meer