Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Just in time for autumn's bounty of apples, this collection of easy-to-follow sweet and savory recipes by a renowned French chef is a feast for all th...Lees meer
Pomme Jaune, rouge, verte ou orangée, elle sait se faire à la fois fondante, croustillante, moelleuse ou croquante. Afin d'obtenir le meilleur de chaq...Lees meer
A l'occasion de ses vingt ans dans la profession, le chef pâtissier C. Adam présente 200 recettes d'éclairs qui détournent et subliment ce dessert tra...Lees meer
Le caramel se prête à toutes les fantaisies. Craquant, moelleux ou onctueux, ses nombreuses possibilités de forme et de goût savent exciter nos papill...Lees meer
Selon l'ONU, environ 15 % de l'humanité va migrer au XXIe siècle, soit près d'un milliard de personnes. On estime ainsi que, depuis 20 ans, près de 18...Lees meer
Psychopathologie et délinquance Les rapports entre les formes pathologiques et les types de délinquance sont souvent pensés en termes de causalité. Or...Lees meer
Making éclairs has never been easier with this step-by-step book from one of Europe's top pastry chefs. Éclairs are having a moment -- and making them...Lees meer
Les plus grandes recettes du chef étoilé, servies dans son restaurant alsacien L'auberge de l'Ill, sous forme de pas à pas détaillés et illustrés : te...Lees meer
Christophe Adam joue avec les couleurs et les saveurs afin de nous proposer tout ce qui se fait de bon dans son univers créatif. Après avoir magnifié ...Lees meer
Éclairs ! Colorés, parfumés et si simples à réaliser : vous allez adorer ces éclairs ! Sur une base commune simple à maîtriser (pâte à choux et crème ...Lees meer
Le point commun entre la pomme, la fraise, la framboise, la tomate et le citron ? Ce sont des fruits accessibles, savoureux et colorés qui peuvent se ...Lees meer
La parole ou la confidence porte naturellement à sonder la vérité du propos. Dans les relations quotidiennes voire dans toute position d'écoute profes...Lees meer
10 x 10 ingrédients = 100 recettes créatives à dévorer ! Christophe Adam nous invite dans son loft aux allures vintage pour nous dévoiler les 10 ingré...Lees meer
Christophe Adam nous propose un workshop sur sa pâtisserie fétiche : l'éclair ! Ce petit gâteau demande une certaine technicité et grâce à cette leçon...Lees meer
Perfect for anyone who has just gotten a bushel of apples at the farmer's market or from their CSA without knowing exactly how to use them all, this m...Lees meer