Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Poché, grillé, cuit en papillote ou à la vapeur, en sauce ou au naturel, le poisson est l’aliment qui déchaîne le plus l’imagination culinaire. Il se ...Lees meer
Des histoires qui se vivent. « Julie est timide. Quand quelqu'un lui parle, elle ne répond pas toujours. Elle baisse la tête, puis joue avec ses lacet...Lees meer
Que ce soit en entrées d’un dîner assis ou en plats - froids ou chauds - qui composeront votre buffet, vous devez faire preuve d’originalité et de raf...Lees meer
Les œufs sont peu servis sur les tables françaises en tant que plats, mais sont souvent employés en cuisine dans l’élaboration de sauces, de crèmes ou...Lees meer
Les œufs sont peu servis sur les tables françaises en tant que plats, mais sont souvent employés en cuisine dans l’élaboration de sauces, de crèmes ou...Lees meer
La réputation de la cuisine française est due, pour une grande part, à ses plats en sauce. Riches et onctueuses, les sauces, si elles sont préparées s...Lees meer
La réputation de la cuisine française est due, pour une grande part, à ses plats en sauce. Riches et onctueuses, les sauces, si elles sont préparées s...Lees meer
Recueil de légendes bretonnes autour de personnages comme Norouas le géant qui souffle aussi fort que le vent, le roi Marc'h et Mourioche. Un guide fé...Lees meer
Poché, grillé, cuit en papillote ou à la vapeur, en sauce ou au naturel, le poisson est l’aliment qui déchaîne le plus l’imagination culinaire. Il se ...Lees meer
Recueil de récits légendaires mettant en scène des fantômes qui hantent le monde terrestre tels que les rôdeurs des monts d'Arrée, la dame blanche de ...Lees meer
Que ce soit en entrées d’un dîner assis ou en plats - froids ou chauds - qui composeront votre buffet, vous devez faire preuve d’originalité et de raf...Lees meer
Recueil de récits légendaires mettant en scène des fantômes qui hantent le monde terrestre tels que les rôdeurs des monts d'Arrée, la dame blanche de ...Lees meer