Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Les pâtes, principal ingrédient de la cuisine italienne, se sont désormais répandues dans le monde entier. Pourtant, peu de gens ont compris comment f...Lees meer
Les pâtes, principal ingrédient de la cuisine italienne, se sont désormais répandues dans le monde entier. Pourtant, peu de gens ont compris comment f...Lees meer
Pasta, die Hauptzutat der italienischen Küche, hat sich mittlerweile in der ganzen Welt verbreitet. Aber nur wenige Menschen haben herausgefunden, wie...Lees meer
Pasta, the main ingredient in the lunches of all italians, has now spread all over the world. Yet, few people have understood how to cook a good dish ...Lees meer
Carlo Cattaneo représente l'une des modalités les plus manifestes de ce qu'on pourrait appeler une approche italienne de la philosophie, soucieuse, da...Lees meer
The Lectures of the Psychology of the Associated Minds represent a crucial step in the long maturation of Cattaneo's thought, an attempt to systematiz...Lees meer
Intelligence as a Principle of Public Economy offers the best expression of the life and thought of the nineteenth-century Italian political economist...Lees meer
Voici quelques-uns des textes décisifs d'un auteur essentiel, Carlo Cattaneo (1801-1869), qui n'a jamais été traduit jusqu'ici : d'un côté, l'étude mo...Lees meer
Ce recueil présente les dernières conférences que Carlo Cattaneo a prononcées à la fin de sa vie, entre 1863 et 1866 ; il les a voulues comme la synth...Lees meer
Pasta, die Hauptzutat der italienischen Küche, hat sich mittlerweile in der ganzen Welt verbreitet. Aber nur wenige Menschen haben herausgefunden, wie...Lees meer
Pasta, the main ingredient in the lunches of all italians, has now spread all over the world. Yet, few people have understood how to cook a good dish ...Lees meer
La pasta, ingrediente principal de toda comida italiana, se ha extendido por todo el mundo. Sin embargo, poca gente sabe cómo cocinar un buen plato de...Lees meer
La pasta, ingrediente principal de toda comida italiana, se ha extendido por todo el mundo. Sin embargo, poca gente sabe cómo cocinar un buen plato de...Lees meer