Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
"The definitive cookbook on Europe's great unsung cuisines... Carla Capalbo's Tasting Georgia shows off the culinary gem of the Caucasus... [It] is wi...Lees meer
"The best book ever written in English about Georgian food and wine" -- Saveur Winner Guild of Food Writers Food and Travel Award 2018 Winner Best Foo...Lees meer
From Capalbo's series of pocket cookbooks on Georgian cuisine and culture, this volume gives recipes for the country's most delicious regional khachap...Lees meer
Carla Capalbo's award-winning, richly illustrated cookbook and travel guide to the food and natural and organic wines of Georgia, with extensive conta...Lees meer
Discover the secrets of authentic Italian cuisine with over 330 regional classics and contemporary dishes. All the traditional courses, from antipasti...Lees meer
Award-winning food writer and photographer Capalbo has travelled Georgia collecting recipes and gathering stories from food and winemakers in this stu...Lees meer
Carla Capalbo's award-winning, richly illustrated cookbook and travel guide to the food and natural and organic wines of Georgia, with extensive conta...Lees meer
The very best of American cooking, from the shores of New England to the rich valleys of California, and from the Midwest plains to the northern mount...Lees meer
In the very knowledgeable books, Carla Capalbo takes us around places in Tuscany that not so many people know. All the flavours of this beautiful regi...Lees meer