Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Texte établi, présenté et annoté par Bernard Teyssandier. Auteur d'un traité sur les os du cheval paru en 1599, Jean Héroard (1551-1628) est chargé pa...Lees meer
Gisserot - Gastronomie Les Fromages de France La France est le pays du fromage. Ce guide est une invitation au plaisir de découvrir ces nombreux et ex...Lees meer
La recension – ou compte rendu critique – a une longue histoire que rappelle l’avant-propos de ce livre : « Regards rétrospectifs ». Depuis ses origin...Lees meer