Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Aux portes de l'An mil, les Sarrasins pillent et rançonnent la Provence. Andrane, chrétienne et fille noble, est livrée par les siens aux musulmans en...Lees meer
Grâce au talent de Bruno, chef cuisinier à Lorgues dans l'arrière pays varois et à son attachement profond pour sa grand-mère provençale, les auteurs ...Lees meer
Marseille est une mer libre. Elle en vit depuis vingt-six siècles, avec ses triomphes clairs et ses marges troubles, indissociables et contradictoires...Lees meer
Aux portes de l'An mil, les Sarrasins pillent et rançonnent la Provence. Andrane, chrétienne et fille noble, est livrée par les siens aux musulmans en...Lees meer
Marseille est une mer libre. Elle en vit depuis vingt-six siècles, avec ses triomphes clairs et ses marges troubles, indissociables et contradictoires...Lees meer
Usages et vie quotidienne Panetière, boîte à farine, radassier, bercelonnette, chaise en mûrier, armoire arlésienne... sont parmi les plus beaux fleur...Lees meer
En ce milieu du quatorzième siècle, le Beau Moyen Âge se meurt dans le fracas des armures brisées à Crécy, sur la terre de Douce France. Lassé de leur...Lees meer
En ce milieu du quatorzième siècle, le Beau Moyen Âge se meurt dans le fracas des armures brisées à Crécy, sur la terre de Douce France. Lassé de leur...Lees meer
La truffe est nimbée de mystère. Si on la nomme « diamant de la cuisine » par emphase affective et emportement de gourmet, on parle aussi, avec humili...Lees meer