Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The director of twenty-five films, including My Night at Maud's (1969), which was nominated for a Best Picture Academy Award, and the editor in chief ...Lees meer
Deux cents entrées (acteurs, titres de films, collaborateurs, traits de caractère, techniques, sentiments...) permettent de découvrir ou redécouvrir, ...Lees meer
L'histoire de la gastronomie française depuis sa naissance à Paris à la fin du XVIIIe siècle. En douze chapitres, l'historien dresse différents portra...Lees meer
Antoine de Baecque proposes a new historiography of cinema, exploring film as a visual archive of the twentieth century, as well as history's imprint ...Lees meer
Consacré au cinéaste Jean Eustache, ce dictionnaire a des entrées (de Acteurs à P. Zucca) rédigées par une quinzaine de critiques de cinéma. A travers...Lees meer
Consacré au cinéaste Jean Eustache, ce dictionnaire a des entrées (de Acteurs à P. Zucca) rédigées par une quinzaine de critiques de cinéma. A travers...Lees meer
Recueil commenté d'extraits littéraires, d'Ovide à Céline en passant par Rousseau, mais aussi d'anecdotes et de faits divers, en lien avec le pet.Lees meer
Cette biographie retrace la vie de Jean Jacob, un homme qui fut acclamé par les membres de l'Assemblée nationale en 1789 en raison de son âge exceptio...Lees meer
Deux cents entrées (acteurs, titres de films, collaborateurs, traits de caractère, techniques, sentiments...) permettent de découvrir ou redécouvrir, ...Lees meer
Recueil commenté d'extraits littéraires, d'Ovide à Céline en passant par Rousseau, mais aussi d'anecdotes et de faits divers, en lien avec le pet.Lees meer
Cette biographie retrace la vie de Jean Jacob, un homme qui fut acclamé par les membres de l'Assemblée nationale en 1789 en raison de son âge exceptio...Lees meer
L'histoire de la gastronomie française depuis sa naissance à Paris à la fin du XVIIIe siècle. En douze chapitres, l'historien dresse différents portra...Lees meer