Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Destiné aux élèves préparant le bac professionnel commercialisation et services en restauration ou le bac professionnel cuisine, ce manuel s'articule ...Lees meer
Un cahier d'exercices qui couvre l'ensemble du programme des deux années de CAP. Chacun des seize chapitres est divisé en trois parties : découverte, ...Lees meer
Un livret pédagogique fournissant toutes les réponses des questions posées dans le livre de l'élève ainsi que les corrections des activités et des syn...Lees meer
Manuel structuré en 18 chapitres abordant notamment la question des fournisseurs, de la facturation ou encore du parcours professionnel. Avec, pour ch...Lees meer
Le livre du professeur, fournissant l'intégralité des réponses aux questions posées à l'élève dans le cahier d'exercices couvrant l'ensemble du progra...Lees meer
Pour s'entraîner toute l'année et préparer l'examen final, un ouvrage conforme au nouveau référentiel et divisé en quatre parties : le cadre de l'expl...Lees meer
Contient les corrigés des questions et des schémas notionnels proposés dans le manuel de l'élève ainsi que des exercices de contrôle des acquis et une...Lees meer
Manuel couvrant les deux années de la formation. Comporte quinze chapitres avec, pour chacun, une partie découverte prenant appui sur des situations i...Lees meer
Ce guide rassemble des informations pratiques pour ouvrir un restaurant, gérer le personnel, les achats et les stocks, la négociation avec les fournis...Lees meer
Des exemples et des conseils pratiques pour guider le formateur ou l'enseignant dans la création d'un cours en ligne. L'auteur montre comment créer de...Lees meer
Manuel de l'élève sur feuillets détachables, proposant pour les deux années de BEP, des études de cas, des documents à analyser, des activités de mise...Lees meer
Un manuel de 30 activités pratiques pour découvrir la gestion hôtelière autour du système d'information comptable, de la gestion des approvisionnement...Lees meer