Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Journaliste culinaire, Annabelle découvre qu'elle est diabétique il y a un an. Ne souhaitant pas renoncer à son métier, ni au grand plaisir de manger,...Lees meer
Partez pour un voyage culinaire et culturel exceptionnel à la rencontre du peuple juif et de sa cuisine ! De New York à Tel-Aviv en passant par Tunis ...Lees meer
Eat Londres Où va-t-on manger ce soir ? Quel est le meilleur pub pour boire un verre et déguster un scotch egg ? Quels sont les marchés les plus emblé...Lees meer
Cinquante recettes faibles en glucides, validées par un nutritionniste et faciles à réaliser au quotidien. L'ouvrage comprend également dix recettes f...Lees meer
Vous pensiez tout savoir sur le pastrami, les bagels, la babka et les autres spécialités culinaires juives new-yorkaises ? Vous réaliserez avec ce liv...Lees meer
Plats de chefs à la maison ! 80 recettes de chefs et de fins gourmets créées ou revisitées pendant le confinement. Des recettes faciles et accessibles...Lees meer
Recettes de cuisine d'une famille Arménienne La cuisine proposée par la famille Petrossian est avant tout une histoire de transmission. Chez Mantchouk...Lees meer
Where are we going to eat tonight? What's the best place for a drink? Where do locals buy their fruit and vegetables? Where are the best delicatessens...Lees meer