Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
"With this book you will not only be able to cook authentic Italian food, you will also be able to go on an exciting journey of discovery throughout t...Lees meer
A wonderful, evocative memoir by the woman who first brought Italian cooking to Britain and fuelled a culinary revolution. 'Anyone who cooks should ha...Lees meer
Anna Del Conte is the definitive authority on Italian food - both Delia and Nigella cite her as a great influence. This Italian cookbook features auth...Lees meer
*As featured in a BBC documentary*Born in Milan, Anna del Conte grew up in Italy in a gentler time. Her story is informed and enlivened by the food an...Lees meer
*As featured in a BBC documentary*Anna Del Conte is the doyenne of Italian cookery, beloved by food writers including Nigella Lawson and Delia Smith. ...Lees meer
Nigella Lawson described Anna Del Conte's book Portrait of Pasta as ' The book that actually changed the way the English thought about Italian cooking...Lees meer
Gastronomy of Italy - the seminal work on Italian food, first published in the 1990s - is revised and updated and illustrated with new photography. Th...Lees meer
*As featured in a BBC documentary* Anna Del Conte is the doyenne of Italian cookery, beloved by food writers including Nigella Lawson and Delia Smith....Lees meer
'The best Italian food writer around...anyone who loves food - reading about it, cooking it, eating it - should have this book. I kiss the ground she ...Lees meer
A brand new collection of recipes from Anna Del Conte that make vegetables the star of the show. Organised in an A-Z format from aglio to zucchina , A...Lees meer
*As featured in a BBC documentary*In this book Anna Del Conte has collected together the best of her delicious recipes along with tips, anecdotes and ...Lees meer
A brand new collection of recipes from Anna Del Conte that make vegetables the star of the show. Organised in an A–Z format from aglio to zucchina, An...Lees meer
From the award-winning and much loved Italian food writer Anna Del Conte comes a beautiful and inspiring book about cooking with children. Coco is Ann...Lees meer
“With this book you will not only be able to cook authentic Italian food, you will also be able to go on an exciting journey of discovery throughout t...Lees meer
Nigella Lawson described Anna Del Conte's book Portrait of Pasta as 'The book that actually changed the way the English thought about Italian cooking…...Lees meer