Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Desde sus inicios en las cocinas de Chez Panisse y Estela hasta hoy, Andy Baraghani ha recorrido un largo camino. Convertido en escritor gastronómico ...Lees meer
JAMES BEARD AWARD NOMINEE - NEW YORK TIMES BESTSELLER - Beloved food writer and social media star Andy Baraghani helps you define and develop your per...Lees meer
"'Die Andy zó slim!', wil hij dat we denken als we een van zijn recepten hebben geprobeerd. En hij heeft nog gelijk ook! Dit boek staat vol gerechten ...Lees meer
Andy Baraghani is the ex-Chez Panisse chef behind many of Bon Appetit 's viral recipes - favourites like Cauliflower Bolognese, Tahini Ranch Dressing,...Lees meer