Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
It was a gathering together of many classical and post-classical agricultural works, from Pliny in ancient Rome to the 7th-century Cassianus Bassus an...Lees meer
Approximately how many languages compose the Bantu language group of central and southern Africa? What is the name of the language spoken in Hawaii by...Lees meer
Empire of Pleasures presents an evocative survey of the sensory culture of the Roman Empire, showing how the Romans themselves depicted their food, wi...Lees meer
373 Days Afloat (and counting) is the true story of an ordinary couple dissatisfied with the daily 9 to 5 routine who sold their house, bought a saili...Lees meer
Approximately how many languages compose the Bantu language group of central and southern Africa? What is the name of the language spoken in Hawaii by...Lees meer
Every two weeks the world loses another indigenous language. Evolving over hundreds or even thousands of years, distinct languages are highly complex ...Lees meer
Empire of Pleasures presents an evocative survey of the sensory culture of the Roman Empire, showing how the Romans themselves depicted their food, wi...Lees meer
Sensual yet pre-eminently functional, food is of intrinsic interest to us all. This exciting new work by a leading authority explores food and related...Lees meer
Scholar Andrew Dalby delves into the world that first heard the Odyssey and the Iliad, asking new questions about the poet named Homer. Rediscovering ...Lees meer
310 Nights at Anchor (and holding) describes the life of a couple who sold their house and bought a sailing yacht to live at sea off the west coast of...Lees meer
What do we think about when we think about Greek food? For many, it is the meze and the traditional plates of a Greek island taverna at the height of ...Lees meer
You've heard it from doctors, nutritionists, and your mom: breakfast is the most important meal of the day. It's also one of the most diverse, varying...Lees meer
Cheese, wine, honey and olive oil - four of Greece's best known contributions to culinary culture - were already well known four thousand years ago. R...Lees meer
Sensual yet pre-eminently functional, food is of intrinsic interest to us all. This exciting new work by a leading authority explores food and related...Lees meer
Take a slice of bread. It's perfectly okay in and of itself. Maybe it has a nice, crisp crust or the scent of sourdough. But really, it's kind of bori...Lees meer
Shakespeare's working life, from about 1590 to 1615, was not only a period of rich activity on the London stage, but also one of prolific writing and ...Lees meer