Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Thuis uit eten met Alison Roman 'Tussen de laatste Jamie Oliver, de nieuwste Ottolenghi en de ontelbare groentekookboeken door kan er natuurlijk maar ...Lees meer
Discover the cookbook featuring "drool-worthy yet decidedly unfussy food" ( Goop ) that set today's trends and is fast becoming a modern classic. "Thi...Lees meer
What is it about the word 'entertaining' that sends people into a state of panic? In Nothing Fancy, New York Times food columnist Alison Roman shows y...Lees meer
Een van de beste kookboeken van het jaar- volgens The Guardian, The New York Times, Buzzfeed en Food Network Dat liefde door de maag gaat bewijst Alis...Lees meer
Je n'ai jamais adhéré à l'idée qu'un dîner devait relever du spectacle. Moi, ce que j'aime, c'est simplement réunir des gens que j'apprécie et cuisine...Lees meer
NEW YORK TIMES BESTSELLER - The social media star, New York Times columnist, and author of Dining In helps you nail dinner with unfussy food and the p...Lees meer
Una cena espontánea entre semana con vecinos, una fiesta inesperada de sábado noche con amigos o cualquier otra situación necesita platos sencillos re...Lees meer
‘Alison Roman is de Amerikaanse versie van onze Yvette van Boven, mét knalrode lippen! Fijne ongecompliceerde recepten, geen gedoe, gewoon lekker eten...Lees meer
€ 35,99
Levering 2 à 3 werkdagen
Afhalen in de winkel na 1 u.
Alison Roman is known as much for her keeper recipes as her wry Instagram voice and effortless style. Her debut cookbook, Dining In, features 125 reci...Lees meer
Casual, effortless, chic: these are not words you’d use to describe most desserts. But before Alison made recipes so perfect that they go by one name ...Lees meer
NEW YORK TIMES BESTSELLER - IACP AWARD FINALIST - A simple, stylish cookbook full of desserts that come together faster than you can eat them--from th...Lees meer