Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending aan op alles gedurende de hele maand januari.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
An indispensable resource for home cooks from the woman who changed the way Americans think about food. Perhaps more responsible than anyone for the r...Lees meer
A champion of organic, locally produced and seasonal food and founder of acclaimed Californian restaurant Chez Panisse, Alice Waters explores the simp...Lees meer
"Extraordinary," "poetic," and "inspired" are only a few words that have been used to describe the food at Chez Panisse. Since the first meal served t...Lees meer
La restauratrice américaine, fondatrice à Berkeley en 1971 du restaurant Chez Panisse, propose 200 recettes végétales simples, ainsi que des conseils ...Lees meer
The New York Times bestselling and critically acclaimed memoir from cultural icon and culinary standard bearer Alice Waters recalls the circuitous roa...Lees meer
From chef and food activist Alice Waters, an impassioned plea for a radical reconsideration of the way each and every one of us cooks and eats In We A...Lees meer
La restauratrice américaine, fondatrice à Berkeley en 1971 du restaurant Chez Panisse, propose des recettes simples, ainsi que des conseils pour privi...Lees meer
L'art de la cuisine simple L'Art de la cuisine simple , véritable best-seller traduit en dix-sept langues, est un outil indispensable pour tout cuisin...Lees meer
La restauratrice américaine, fondatrice à Berkeley en 1971 du restaurant Chez Panisse, propose des recettes simples, ainsi que des conseils pour privi...Lees meer
Would you like a cookbook with lots of delicious recipes for your hot air fryer? And would you like each recipe to come with a photo showing you the f...Lees meer
Available for the first time in the U.S. in a Spanish-language edition, renowned chef Alice Waters's bestselling book The Art of Simple Food. Durante ...Lees meer
Alice Waters zette met haar revolutionaire filosofie, die zij sinds de jaren zestig van de vorige eeuw verkondigt en waarbij het gebruik van verse, lo...Lees meer
La restauratrice américaine, fondatrice à Berkeley en 1971 du restaurant Chez Panisse, propose 200 recettes végétales simples, ainsi que des conseils ...Lees meer
The New York Times bestselling and critically acclaimed memoir from cultural icon and culinary standard bearer Alice Waters recalls the circuitous roa...Lees meer
Victor was a vampire that has been cured. He returned to a normal life, free from the lust for blood and killing. He isn't cured of his desire for wom...Lees meer
"Chez Panisse is an extraordinary dining experience. . . . It is Alice Waters's brilliant gastronomic mind, her flair for cooking, and her almost revo...Lees meer
Alice Waters has been a champion of the sustainable, local cooking movement for decades. To Alice, good food is a right, not a privilege. In the Green...Lees meer
This classic cookbook brings together 87 recipes for pasta sauces and 36 pizza and calzone recipes, as well as tasty pasta doughs, such as buckwheat, ...Lees meer
L'Art de la cuisine simple II À la tête du célèbre restaurant Chez Panisse, fondé il y a plus de cinquante ans à Berkeley, en Californie, Alice Waters...Lees meer
Alice Waters, the iconic food luminary, presents 200 new recipes that share her passion for the many delicious varieties of vegetables, fruits, and he...Lees meer
Von Natur aus einfach und gut ' Von der Pionierin der grünen, umweltbewussten Küche - erstmals in deutscher Sprache ' Gesunde Zutaten als Schlüssel ei...Lees meer
The author, chef and owner of Chez Panisse restaurant, created the Chez Panisse Foundation to help underwrite cultural and educational programs such a...Lees meer
From famed chef Alice Waters, a treat for anyone who loves France, food, adventure--or all three! Fanny is a girl who knows a lot about food and cooki...Lees meer