Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
James Beard Foundation 1991 Cookbook of the Year! "Cocolat is to chocolate what Tiffany is to diamonds." -- Gourmet magazine. One of America's leading...Lees meer
These days, people are accustomed to seeing chocolate labeled 54%, 61%, or 72% on grocery store shelves, but some bakers are still confused by what th...Lees meer
A refreshing change in every respect When you are working with great ingredients, you want to keep it simple. You don't want to blur flavor by overcom...Lees meer
Homemade desserts just got quicker, easier, and smarterAlice Medrich rewrites the dessert menu for cooks in search of totally doable desserts without ...Lees meer
Winner, James Beard Foundation Award, Best Book of the Year in Baking & Desserts In this monumental new work, beloved dessert queen Alice Medrich appl...Lees meer
Here to the rescue of everyone who has celiac disease or gluten sensitivity, or simply likes the idea of baking with alternative flours, come over 30 ...Lees meer
2010 IACP Baking Book of the Year With recipes organized by texture! Flaky, gooey, crunchy, crispy, chewy, chunky, melt-in-your-mouth . . . Cookies ar...Lees meer
The James Beard Award-winning gluten-free cookbook, now in paperback! Baking with flavor flours--oat flour, sorghum flour, teff, coconut flour, and nu...Lees meer
Beloved dessert queen Alice Medrich applies her baking precision and impeccable palate to flavour flours - wheat-flour alternatives including rice flo...Lees meer
IACP Award Winner With recipes organized by texture! Flaky, gooey, crunchy, crispy, chewy, chunky, melt-in-your-mouth . . . Cookies are easy, enticing...Lees meer