Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In 1995, Adam Gopnik and his wife, and their infant son left the familiar comforts and hassles of New York for the urbane glamour of Paris. Charmed by...Lees meer
Published in conjunction with a major exhibition, Lichtenstein Remembered, at Gagosian New York, this lavishly illustrated catalog features new essays...Lees meer
'A dazzling talent' Malcolm Gladwell When Adam Gopnik and his soon-to-be-wife, Martha, left the comforts of home in Montreal for New York, the city th...Lees meer
Cinq fenêtres grand ouvertes sur la plus austère des saisons, comme autant de façons d’en proposer une histoire sociale et culturelle. Cet essai, poét...Lees meer
For decades, Adam Gopnik has been one of our most beloved writers, a brilliantly perceptive critic of art, food, France, and more. But recently, he be...Lees meer
From the hit podcast and radio show, a collection of soul-bearing stories from The Moth's archives. A wedding toast hone horribly awry. A rapper's obs...Lees meer
Not long after Adam Gopnik returned to New York at the end of 2000 with his wife and two small children, they witnessed one of the great and tragic ev...Lees meer
The 2011 CBC Massey Lectures celebrates fifty years with bestselling author, essayist, cultural observer, and famed New Yorker contributor Adam Gopnik...Lees meer
NEW YORK TIMES BESTSELLER - "The finest book on France in recent years."--Alain de Botton, The New York Times Book Review In 1995, Adam Gopnik, his wi...Lees meer
'WITTY, HUMANE, LEARNED' NEW YORK TIMES The New York Times -bestselling author offers a stirring defence of liberalism against the dogmatisms of our t...Lees meer
On every page of this delicious book you will meet characters and situations that tell you this could only be New York. The parents who are determined...Lees meer
Bestselling author and New Yorker writer Adam Gopnik embarks on a wildly creative inquiry into perhaps the oldest question: how do we learn a new skil...Lees meer
Bestselling author and New Yorker writer Adam Gopnik embarks on a wildly creative inquiry into perhaps the oldest question: how do we learn a new skil...Lees meer
Winter takes us on an intimate tour of the artists, poets, composers, writers, explorers, scientists and thinkers who helped shape a new and modern id...Lees meer
Cinq fenêtres grand ouvertes sur la plus austère des saisons, comme autant de façons d’en proposer une histoire sociale et culturelle. Cet essai, poét...Lees meer
From the author of Paris to the Moon , a beguiling tour of the morals and manners of our present food mania, in search of eating's deeper truths. Neve...Lees meer
Adam Gopnik, the highly esteemed, prize winning New Yorker writer, moved his young family back to New York City in 2000. This is a chronicle, by turns...Lees meer
From The New York Times best-selling author of Paris to the Moon and beloved New Yorker writer, a memoir that captures the romance of New York City in...Lees meer
Our modern society is very particular about what constitutes good food: local, seasonal, organic produce that doesn't overly impact on the environment...Lees meer
From the earliest years of the American republic, Paris has provoked an extraordinary American literary response. An almost inevitable destination for...Lees meer
'Adam Gopnik has taken a coincidence and turned it into a theory of everything, or at least of everything important ... Outstanding' - Andrew Marr On ...Lees meer