Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In the summer of 1959, A. J. Liebling, veteran writer for the New Yorker, came to Louisiana to cover a series of bizarre events that began with Govern...Lees meer
A.J. Liebling's classic New Yorker pieces on the "sweet science of bruising" bring vividly to life the boxing world as it once was. The Sweet Science ...Lees meer
A Neutral Corner collects fifteen previously unpublished boxing pieces written by legendary sportswriter A.J. Liebling between 1952 and 1963. Demonstr...Lees meer
New Yorker staff writer A.J. Liebling recalls his Parisian apprenticeship in the fine art of eating in this charming memoir, Between Meals: An Appetit...Lees meer
One of the most gifted American journalists of the twentieth century, A. J. Liebling learned his craft as a newspaper reporter before joining The New ...Lees meer
Many Chicagoans rose in protest over A. J. Liebling's tongue-in-cheek tour of their fair city in 1952. Liebling found much to admire in the Windy City...Lees meer
A classic work on Broadway sharpers, grifters, and con men by the late, great New Yorker journalist A. J. Liebling. Often referred to as "Liebling low...Lees meer