Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In his first book, The Daily Adventures of Mixerman, the author detailed the frustrating and often hilarious goings-on during the process of recording a major-label band. Musicians, engineers, and producers laughed and cried at the crazy goings-on they'd never imagined - or recognized all too well. Now in his REV 2, fully updated edition of Zen and the Art of Mixing, Mixerman turns his razor-sharp gaze to the art of mixing and gives followers and the uninitiated reason to hope - if not for logic and civility in the recording studio then at least for a good sounding record. With a firm commitment to art over technology and to maintaining a grasp of each, Mixerman outlines his own approach to recording success, based on his years mixing records in all genres of music for all kinds of artists, often under trying circumstances. As he states in his introduction to the new volume, "Even if you're not a professional mixer, even if you're a musician trying to mix your own work or a studio owner in a smaller market, you have your own set of pressures to deal with while you're mixing. Regardless of what those pressures are, it's important to identify and recognize them, if for no other reason than so you can learn to completely ignore them." But how? "That's where the Zen comes in."