Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Bierbrouwen is 'in'! Steeds meer hobbybrouwers gaan thuis aan de slag om zelf hun favoriete gerstenat te bereiden. Het is dan ook een proces dat iedere liefhebber onder de knie kan krijgen. In dit boek is de waardevolle knowhow van twee ambachtelijke brouwers verzameld. Het is niet alleen een boeiende reis door de wereld van het bierbrouwen, je komt ook te weten hoe je… * … je eigen brouwmateriaal 'knutselt' * … de juiste hop moet kiezen * … het soortelijk gewicht van je bier berekent * … je brouwmateriaal en -plek hygiënisch schoon kunt houden * … gistcellen moet activeren Sweet and Stout, 333 trappiststijl, Weergaloos Wit, India Pale Ale, Kerstbitter… niets houdt je nu nog tegen om te genieten van je zelfgemaakte bier. Proost!