Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Zander, or pike-perch, have been shrouded in controversy ever since they were first introduced into Britain's rivers and drains in 1963. They were soon blamed for the decline in fish stocks in the Fens, where they were initially introduced. Notwithstanding this, 40 years after their introduction, zander are now widely accepted and are regarded by many anglers as almost a cult fish. Revealing the secrets of where and how to catch zander, this helpful guide addresses topics such as zander tackle, baits, rigs, fishing methods, and techniques; how to locate your prey as well as how to land, handle, and photograph your fish; and the zander waters of the Fens, the Warwickshire Avon, the canals of the West Midlands, the Severn, and elsewhere.