Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The hamlet of Worthing began to develop as a fashionable seaside resort during the late eighteenth century. It attained town status in 1803 when its administration was invested in a board of commissioners that first met at the Nelson Hotel. Inns of greater antiquity were the White Horse at West Tarring, the Maltsters Arms at Broadwater and the Anchor in Worthing High Street. Other well-established pubs, such as the town centre Warwick and the Cricketers at Broadwater, began as basic beer retailers and brewing victuallers of the early Victorian period. Several pubs in the area are of architectural interest. The ornate Grand Victorian opened in 1900 as the Central Hotel, the half-timbered design of the Thomas á Becket (1910) was in homage to the nearby medieval Parsonage Row cottages, while the imposing Downlands was built in 1939 in the classic roadhouse style. Worthing Pubs takes us on a fully illustrated tour of the historical hostelries in the district, yet also acknowledges how the local drinking culture has been shaped by the contemporary craft-beer bar and the burgeoning micropub scene.