Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Bedankt voor het vertrouwen het afgelopen jaar! Om jou te bedanken bieden we GRATIS verzending (in België) aan op alles gedurende de hele maand januari.
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Wild Mushrooms

A Cookbook and Foraging Guide

Kristen Blizzard, Trent Blizzard
Hardcover | Engels
€ 26,95
+ 53 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
In januari gratis thuislevering in België (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

"Whether you get your mushrooms from the supermarket or the forest floor, a worthy addition to your library."
--Star Tribune

Get ready to fall in love with wild mushrooms! Absolutely everything you need to know to make mushrooming a lifestyle choice, from finding, storing, preserving, and preparing common and unusual species.

Packed with content and lore from more than 20 skilled foragers around the country, Wild Mushrooms will help mushroom hunters successfully utilize their harvest, and includes practical information on transporting, cleaning, and preserving their finds. One of the best things about cooking wild mushrooms is that every time you open your dried caches, their unique aroma recalls your foraging experience creating an immediate and visceral connection back to the forest. There is no finer way to appreciate food.

You will not only learn the best ways to locate, clean, collect, and preserve your mushrooms from the experts, the book will also discuss safety and edibility, preservation techniques, mushroom sections and flavor profiles, and more. Recipes will be categorized by mushroom species, with 115 recipes in total.

Recipes include: ​
  • Smoked Marinated Wild Mushrooms
  • Black Trumpet, Blood Orange, and Beet Salad
  • Maitake Beef Stew
  • Candy Cap and Walnut Scones
  • Baked Brie with Chanterelle Jam
  • Porcini with Braised Pork Medallions
  • Yellowfoot Mushroom Tart
  • And more!

From pickling to rich duxelles, soups, salads, and even mushroom teas, tinctures, jams, and ice cream, these recipes and invaluable insider tips will delight everyone from the most discerning mycophiles to brand new fungus fanatics.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
304
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781510749436
Verschijningsdatum:
20/10/2020
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Genaaid
Afmetingen:
208 mm x 257 mm
Gewicht:
1156 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 53 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
SOLDEN

30% korting

op een mooie selectie boeken en papierwaren
SOLDEN
Solden: 30% korting op boeken en papierwaren
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.