Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Wil je zeker zijn dat je cadeautjes op tijd onder de kerstboom liggen? Onze winkels ontvangen jou met open armen. Nu met extra openingsuren op zondag!
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Wild-Fowl

With Chapters On Shooting The Duck And The Goose, Cookery (1905)

L H De Visme Shaw, W H Pope, Alexander Innes Shand
Paperback | Engels
€ 46,45
+ 92 punten
Uitvoering
Levering 1 à 4 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Wild-Fowl: With Chapters On Shooting The Duck And The Goose, Cookery (1905) is a comprehensive guidebook for hunting and cooking wild waterfowl. Written by L. H. De Visme Shaw, an experienced sportsman and gourmet chef, this book covers everything from the equipment and techniques needed for successful duck and goose hunting, to the best ways to prepare and serve these game birds in the kitchen.The book is divided into three main sections. The first section covers the basics of wild-fowl hunting, including the various types of waterfowl, their habits and habitats, and the best ways to approach and shoot them. The second section focuses on the culinary aspects of wild-fowl, with detailed instructions on how to clean, prepare, and cook duck and goose in a variety of delicious ways. The final section includes a collection of recipes for soups, stews, roasts, and other dishes that showcase the rich flavors of wild waterfowl.Throughout the book, Shaw shares his wealth of knowledge and experience in a clear and engaging style, making this an essential resource for anyone interested in hunting or cooking wild-fowl. With its detailed descriptions, practical advice, and mouth-watering recipes, Wild-Fowl: With Chapters On Shooting The Duck And The Goose, Cookery (1905) is sure to be a valuable addition to any sportsman's or chef's library.Illustrated By Archibald Thorburn And Charles Whymper.This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the old original and may contain some imperfections such as library marks and notations. Because we believe this work is culturally important, we have made it available as part of our commitment for protecting, preserving, and promoting the world's literature in affordable, high quality, modern editions, that are true to their original work.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
350
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781165800582
Verschijningsdatum:
10/09/2010
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
152 mm x 229 mm
Gewicht:
467 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 92 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.