Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Did the European traders come before the Arab conquerors? Can you say cinnamon is an Indian spice even though it first grew in Sri Lanka on the Indian subcontinent? What are the origins of chutney and samosa or of the fruit punch, and how are they connected to India? Who taught us how to make ladi pav, and how did the Burmese khow suey land up on the wedding menus of Marwaris? In Whose Samosa Is It Anyway the author tries to find an answer to the most basic questions about Indian food only to conclude that there is no such thing as a definitive Indian cuisine and that there are as many hyper-local Indian cuisines as there are Indian states.