Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This book was an effort for wheat improvement under salinity stress.One hundred and eighty seven wheat genotypes were evaluated at germination, vegetative and maturity stage under 200, 250 and 300 mM NaCl stress.Various morphological and molecular markers were utilized to screen salt tolerant cultivars. Vegetative stage was found to be most salinity sensitive stage. Therefore, genotypes should be evaluated at this stage by using molecular, physiological, morphological and biochemical approaches. More than 10 SSR markers were found to be linked with salinity tolerance.Heritability estimates and gene action studies revealed that potential for improving salinity tolerance in wheat does exist.