Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
Gratis thuislevering in België vanaf € 30
Ruim aanbod met 7 miljoen producten
Door een staking bij bpost kan je online bestelling op dit moment iets langer onderweg zijn dan voorzien. Dringend iets nodig? Onze winkels ontvangen jou met open armen!
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This book primarily focuses on the importance of natural herbicides (allelochemicals) in biological control of weeds. Trials were carried out to investigate efficacy of sole natural herbicides and their mixture with reduced doses of synthetic herbicides to control weeds with an over all objective of minimizing reliance on synthetic herbicides. Specific objectives of the study were: to assess the effect of natural herbicides on seed germination and seedling growth of wheat and its weeds under laboratory conditions, to screen natural herbicides and evaluate the possible synergistic effect of their mixed application with synthetic herbicides on growth of wheat and its weeds control under field conditions. This comprehensive and profusely illustrated book will be highly valuable for under-graduate and post-graduate students of Agriculture and researchers involved in the biological control of weeds and enhancing crop yields in an environment friendly manner. Therefore, this book should be available in each library.